RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Baked Alaska Bombe

.


Baked Alaska Bombe
Ingrediënten
450 gram roombotercake
0,5 liter duochocolade-ijs
2 eetlepels rum
kaneelpoeder
6 eiwitten
100 gram fijne suiker

Bereiding
Snijd de cake in plakken van ca. 1 cm dik en maak van enkele plakken op een plat bord een cirkel van 20 cm doorsnede.
Schep het ijs in bollen op de cakecirkel en dek het ijs af met de overige plakken cake.
Druk de cake met de handen stevig om het ijs.
Besprenkel de cake met de rum en bestrooi met wat kaneelpoeder.
Zet de cake afgedekt minimaal 1 uur terug in de vriezer.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Klop de eiwitten bijna stijf en voeg geleidelijk en al kloppend de suiker toe.
Klop totdat het eiwit gaat pieken.
Haal de ijsbombe uit de vriezer en schep het eiwit met een lepel er slordig omheen. De hele bombe moet bedekt zijn met eiwit.
Zet de ijsbombe in de oven net onder de grill en laat het eiwit in ca. 3 minuten lichtbruin kleuren.

Serveer de ijsbombe direct op een mooie schaal en snijd er punten van aan tafel.

0 reacties:

Een reactie plaatsen