RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Beenham met ananas en rozemarijnsaus

.



Beenham met ananas en rozemarijnsaus

Ingredienten
1 Amerikaanse beenham van ruim 1 kg
50 g boter
1 eetl. gehakte rozemarijn of 1 theel. gedroogde rozemarijn
1 dl droge witte wijn
1,5 dl kookroom
peper
zout
6 plakken ananas (blik)
eventueel 50 g bosbessen voor garnering

Bereiding
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 160°C. Verwijder de verpakking van de beenham.
Verhit de boter in een braadpan en bak hierin de beenham rondom aan.
Leg de ham in een braadslede, dek deze af met aluminiumfolie en zet het vlees 35 minuten in het midden van de oven.
Roer de rozemarijn, de wijn en de kookroom door het bakvet, laat dit tot sausdikte inkoken
Voeg peper en zout naar smaak toe.

Bereiding:
Prik de ananasplakken aan het einde van de oventijd op de beenham.
Giet er een beetje saus over en presenteer de rest erbij en garneer eventueel met verse bosbessen.
Snijd de ham aan tafel in plakken.
Lekker met krieltjes en broccoli.

TIP :
Bestrijk de beenham de laatste 10 minuten eens met honing en whisky.
Vervang de witte wijn in de saus door sinaasappelsap en 1 eetl. sinaasappellikeur.

0 reacties:

Een reactie plaatsen