RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Egg Nog



Egg Nog

Egg nog, ook wel eierpunch genoemd is een cocktail op basis van melk, cognac en een ei.
Deze mixdrank wordt zeer geschikt bevonden voor winteravonden.
Het recept werd waarschijnlijk al in de 18e eeuw gebruikt door de Engelse aristocratie.
Rond 1800 werd het geïntroduceerd in de Verenigde Staten.
Omdat cognac duur was werd vaak gebruik gemaakt van rum....

Ingredienten:

170 gr. poedersuiker
1 liter melk
6 dl.whisky
3 dl. rum
1 liter slagroom
nootmuskaat
12 eieren

Bereiding:
Klop het eigeel van de twaalf eieren en voeg de poedersuiker hier aan toe.
Roer dit mengsel tot er een gladde schuimmassa ontstaat.
Voeg hier de melk, whiskey en de rum aan toe.
Klop in aparte kommen de slagroom en de eiwitten.
Meng alle ingredi├źnten door elkaar en strooi er een beetje nootmuskaat bij.
Klaar is de eggnog

TIP:In mooie glazen serveren met een dot slagroom bovenop
Het ziet er gelijk feestelijk uit

0 reacties:

Een reactie plaatsen