RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Fazant

.



Gebraden Fazant
Ingrediënten
1 gebardeerde fazant
150 g boter en margarine
peper, zout, tijm
1½ dl kippenbouillon
2 el bloem
boter
100 g kippenlevers
snufje rozemarijn
½ citroen
3 el whisky
aardappelen (kleine)
4 kleine goudreinetten
1 blik perziken
bigarreaux (Franse vruchtjes).

Bereiding
Dit is het algemene recept voor fazant.
Leg de fazant op een royaal stuk aluminiumfolie.
Bestrijk de fazant met boter en wrijf in met peper, zout en tijm.
Strooi ook zout en tijm in de lichaamsholte en doe er klontjes boter in.
Vouw de folie goed dicht en leg de ingepakte fazant in een vuurvaste schotel of braadpan.

Schuif op rooster middenin de oven, die zeer heet moet zijn.
Laat 1½ tot 1¾ uur (hangt af van het gewicht) braden.
Pof de aardappelen en appelen op de bekende manier.
Voeg onder het stoven rozemarijn toe. Is alles gaar, voeg dan de bloem toe en al roerende de kippenbouillon.
Maak een gladde saus en maak op smaak af met het citroensap en de whisky.
Houd de saus op laag vuurtje warm.

Haal de gare fazant uit zijn ‘foliejasje’
Begiet met de saus en serveer op een grote, diepe ovalen schotel, omgeven met de gepofte aardappelen en appelen.
Leg op de rand de met Franse vruchtjes, versierde perzikhelften.
Een fazant om uw vingers bij op te eten!

Saus zeven

Lekker met aardappelpuree, groene salade en bietjes
Serveer per persoon 2 plakken vlees met saus
Garneer met takjes kruiden

Bron: Wildplaza

0 reacties:

Een reactie posten