RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Kaasplateau



Kaasplateau

Een plateau kaas kan een verrukkelijke ervaring zijn maar vaak is het een saaie bedoening
Er worden een paar kaasjes op een plank of een bord gegooid en klaar is klara
Zo werkt het niet.....

Enige tips:

Kies kaas van verschillende melk soorten. dus: koe, schaap en geit.
Niet alleen brie en camembert, en abdijkaas maar ook roquefort (schaap) en geitenkaas.
Weet dus wat je koopt of vraag anders naar de verschillende kaas soorten. koop niet meer dan 3 of 4 kazen en koop afhankelijk van de grote van het gezelschap geen kaas per kilo!
Koop klein en fijn!
Als ik een kaas plateau  samenstel ligt daar altijd een stuk blauwe kaas, een stuk geiten kaas een kaas van koemelk en iets Engels ( bv Stilton)
Bedenk dat het kaasplateau bedoeld is als afsluiting van de maaltijd.
Geen noten, druiven of mandarijnen of ander citrus fruit op het plateau.
 Liever een stukje geschilde peer of appel dat heft de vettigheid van de kaas in de mond een beetje op.
 Geen brood !
 Koop je kaas het best bij een speciaalzaak
Leg de kaas minstens een uur voor dat je ze op tafel zet uit de koelkast.
Zo kan de kaas op kamertemperatuur komen en zijn volle smaak en geur afgeven.
Eet geen kouwe kaas!

Probeer eens deze combinaties uit:

Kaasplateau 1
of
Kaasplateau 2
of
Kaasplateau 3


0 reacties:

Een reactie plaatsen