RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Konijn met uienchutney

.



Konijn met Uienchutney
Ingredienten
4 tam konijnenbouten
peper, zout
een stukje foelie
tijm
200 gram boter
4 kopjes rijst
6 ½ kopjes bouillon
1 eetlepel boter
2x 2 eierdooiers
1 ½ eetlepel uienchutney.

Bereiding
Wrijf de konijnebouten in met peper, zout en tijm.
Bak ze in de boter rondom bruin en laat ze in gesloten pan op een laag vuur gaar worden.
Haal de bouten uit de pan en giet de bouillon bij het vet.
Doe er de gewassen, uitgelekte rijst met foelie bij en laat op zacht vuur gaar en droog worden.
Laat de rijst afkoelen, verwijder de foelie en roer er 1 eetlepel boter en 2 eidooiers door.
Bestrijk de bouten met de chutney en leg ze in een ingevette vuurvaste schotel.
Bedek ze met rijst. Dan gaan er nog twee losgeklopte eierdooiers overheen,
en zet de schotel in een matig warme oven.
Laat goed heet en bruin worden.
Tip
Een kostelijk gerecht, dat je kunt serveren met perencompote of stoofpeertjes en een lekker rood wijntje.

bron:Wildplaza

0 reacties:

Een reactie plaatsen