RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Peertjes in Portsaus met Stilton



Peertjes in Portsaus met Stilton
Recept voor 4 personen.

Dit gerechtje zou ook als voorgerechtje kunnen dienen.
Ingredienten:
4 roodkokende stoofpeertjes (Saint Rémy of Gieser Wildeman )
1/2 citroen
2 dl rode port
100 gr lichtbruine basterdsuiker
1 kaneelstokje
2 kruidnagels
1 mespunt nootmuskaat
150 gr Blue Stilton
8 walnoten

Bereidingswijze:
Schil de peertjes, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen.
Boen de citroen onder koud stromend water goed schoon en schil hem dun.
Breng in een pan de port met 1 dl water aan de kook en los er al roerend de suiker in op.
Voeg het kaneelstokje, de kruidnagels, de nootmuskaat en de citroenschil toe.
Leg de peertjes in de portsaus en stoof ze op laag vuur afgedekt in ± 10 minuten beetgaar.
Neem de citroenschil en de kruidnagels uit het stoofvocht.
Laat de peertjes afgedekt afkoelen.
Snijd de Stilton in reepjes.
Schik op 4 bordjes elk 4 peerpartjes, verdeel er de Stilton tussen, garneer met de walnoten en schenk er het stoofvocht over.


0 reacties:

Een reactie posten