RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Sterrenkoekjes

.



Sterrenkoekjes
Ingredienten:
500 gram bloem
1 theelepel zout
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel gemalen gember
1 theelepel gemalen kaneel
1/4 theelepel gemalen kruid-nagels
140 gram roomboter
170 gram lichtbruine basterdsuiker
3 theelepels donkere stroop
2 eetlepels schenkstroop
1 ei, losgeklopt
300 gram poedersuiker
bakpapier
deegroller
spuitfles met kleine opening

Koekjes
Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom.
Verwarm roomboter, suiker en stroop 3 tot 4 minuten in een pannetje op het fornuis tot de roomboter is gesmolten.
Roer alles goed door.
Maak een kuiltje in het midden van de droge ingrediƫnten en schenk er het roombotermengsel en het ei in.
Roer alles goed door elkaar en leg het nog warme deeg op een met bloem bestoven aanrecht.
Druk het deeg uit tot een grote lap van 0,5 cm dik.
Neem de tekeningen van de sterren (zie www.seasons.nl) over op bakpapier.
Knip uit.
Leg ze op het uitgerolde deeg en snijd ze met een aardappelmesje uit.
Leg de vormen met behulp van een spatel op de bakplaat.
Bak de koekjes ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180˚ C tot ze een beetje gerezen, in het midden nog zacht en donkergoudbruin zijn.
Wilt u de koekjes met een lint ophangen, maak dan met een houten prikker een gaatje in de bovenkant.
Laat de koekjes op een rooster afkoelen.
Decoreer de koekjes, als ze afgekoeld zijn, met stippen en sterren van wit glazuur.

Glazuur
Doe een paar eetlepels net niet kokend water in een grote kom en roer de gezeefde poedersuiker erdoor.
Voeg eventueel nog wat water toe zodat het een dikke pasta wordt.
Vul de spuitfles met het glazuur.


bron:Season`s

0 reacties:

Een reactie plaatsen