RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Walnoten Carameltaart

.



Walnoten Carameltaart
Ingredienten:
375 gram walnoten (gepeld)
550 gram zachte boter (+ extra om in te vetten)
60 gram bruine basterdsuiker
350 gram bloem
100 gram bittere chocolade
50 gram gesuikerde gember
1 blikje gecondenseerde melk (400 gram)
175 gram lichtbruine basterdsuiker

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180˚ C.
Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze ca.10-15 minuten.
Laat ze buiten de oven helemaal afkoelen.
Klop met een mixer 350 gram boter met de suiker romig.
Voeg de bloem toe en meng snel tot een samenhangend deeg.
Vet een springvorm van 26 cm doorsnee in met boter (of nog beter: bekleed hem met bakpapier) en verdeel het deeg mooi over de bodem. Bak de bodem in circa 20 minuten lichtbruin en gaar.
Laat de taartbodem in de vorm afkoelen.
Smelt au bain-marie of in de magnetron 100 gram bittere chocolade en verdeel het over de koekbodem.
Laat helemaal afkoelen en hard worden.
Hak de gesuikerde gember grof.
Smelt de rest van de boter in een pannetje en voeg de gecondenseerde melk en de basterdsuiker toe.
Laat het mengsel circa 10 minuten zachtjes koken.
Roer regelmatig door.
Neem het mengsel van het vuur en klop het circa ca.5 minuten met een mixer.
Giet de karamel op de chocolade.
Verdeel er de gember en de walnoten over

bron: Season`s

0 reacties:

Een reactie plaatsen