RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Zalmpastei in bladerdeeg

.



Zalmpastei in bladerdeeg
Ingredienten
450 gr. bladerdeeg
1 eiwit
200 ml. slagroom
1 el. verse dille
600 gr. zalmfilet
zout en peper
peper en zout

Benodigdheden:
bakblik
steekring van 4 cm.
blender

Bereiding
Snijd 200 gr. van de zalm, pureer dit samen met het eiwit. breng op smaak met zout en vergemalen peper en roer de dille erdoor.
Klop de slagroom lobbig (vladikte) en spatel door het vismengsel.
Zet de farce tot gebruik in de koelkast.
Rol het bladerdeeg uit tot een grote lap en snijd er een vis uit.
Leg deze op een ingevet bakblik.
Strijk hier de helft van de farce over, blijf ruim 2 cm. van de rand.
Leg de rest van de verse zalmfilet in het midden over de farce en verdeel de rest van de farce hierover uit.
Zorg dat de zalm volkomen bedekt is.
Bestrijk de randen met het losgeklopte ei en leg dan de rest van het deeg erover.
Voor een mooi vismodel snijd je eerst de kop en staart uit het deeg en leg op de zalm.
Maak zo ook de vinnen.
Steek rondjes uit het resterende deeg en leg vanaf de kop op de vis (schubben).
Maak een oog en leg op de kop.
Bestrijk alles met losgeklopt ei en bak in een voorverwarmde oven van 200°C. 45-50 min. tot de vispastei goudbruin is.

0 reacties:

Een reactie posten