RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Blackberry Shortcake with Yoghurt Whipped Cream

Blackberry Shortcakes with Yoghurt Whipped Cream

Ingredienten
Shortcake koekjes (recept hieronder)
2 cups verse of bevroren zwarte bessen
1/3 cup suiker
2 eetlepel water
2/3 cup slagroom
1/3 cup suiker
1 theelepel vanille extract
3/4 cup  griekse yogurt

Bereiding:
Doe de zwarte bessen met het suiker en water in een middelgrote sauspan
Kook boven halfhoog vuur tot de suiker is opgelost en de bessen zacht en hun sap afgeven ca. 5 a 10 minuten
Zet opzij en laat afkoelen
Klop in een schaal de slagroom tot zachte pieken
Doe de suiker en de vanilla extract erbij
Doe de yoghurt erbij en "vouw" het mengsel goed doorelkaar
snijd de koekjes overlangs door
Schep een flinke lepel van het roommengsel op het koekje
Schep daarop een flinke lepel (of 2)van de zwarte bessen
Doe het bovenste koekje erop.

Shortcake
Ingredienten:50 g boter
100 g kwark
130 g suiker
snufje zout
1 ei (middel)
320 g bloem
4 tl Dr. Oetker Backin
100 ml zure room

Om te bestrijken:50 g boter

Bereiding:
Doe de boter en de kwark in een mengkom.
Mix het geheel met een mixer op de hoogste stand.
Voeg beetje bij beetje de suiker en zout toe.
Mix totdat het een samenhangend, egaal beslag is.
Voeg het ei toe en mix het nog een halve minuut.
Zeef de bloem met het bakpoeder.
Voeg afwisselend zure room en het bloemmengsel toe, terwijl het deeg gemixt wordt op de middelste stand.
Doe het deeg in een ingevette springvorm en druk het plat.
Smelt de boter en bestrijk het deeg met een dun laagje boter.
Schuif de springvorm op een rooster in de oven.
Verwijder na het bakken de springvorm en laat de shortcake afkoelen op een rooster.
Snijd de cake overlangs doormidden
Leg de onderste helft op een gebaksschaal.
TIP:Voor kleine shortcake rol je het deeg uit en neem een glas om rondjes te maken

0 reacties:

Een reactie plaatsen