RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Kippelever Mousse

Kippelever mousse

Ingredients
1 pond kippenlever
1/2 pond plus 4 eetlepels boter (gesmolten)
1 ei
2 theelepel zout
snufje nootmuskaat
snufje all spice
snufje kruidnagel
snufje kaneel
snufje versgemalen peper
2 theelepels cognac
1 baguette (in plakjes en getoast)

Bereiding:Verwarm de oven voor op 165 graden
Boter 4 ramekins in met de 4 eetlepels gesmolten boter
Doe de kippelevers, ei, zout, peper en kruiden en de cognac in de foodprocessor
Maal ze ca 20 sec. of tot alles goed gemengd is
Laat de processor draaien en giet de 1/2 pond gesmolten boter erbij
Mix alles goed tesamen
Vul de ramekins met dit mengsel voor 3/4
Zet de ramekins in een ovenschaal
Vul de schaal tot halverwege de ramekins met water
Bak voor 30 minuten in de oven
Laat de mousse goed afkoelen
Zet ze tot gebruik in de koeling
Serveer ze zo in de ramekins op een bord met baquette toast

0 reacties:

Een reactie plaatsen