RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Varkenshaasmedaillons in rookspek en groene pepersaus


Varkenshaasmedaillons in rookspek en groene pepersaus

Ingredienten voor 4 personen:
2 grote, lange varkenshaasjes
12 plakken ontbijtspek
2 eetlepels olijfolie + 1 eetlepel boter
versgemalen peper en zout
2 eetlepels groene peperkorrels
1 ui
1/4 groene
1/4 gele
1/4 rode paprika
2 eetlepels tomatenketchup
1 borrelglaasje cognac
2 dl. slagroom
1 zakje aardappelsoesjes

Bereiding:Snipper de ui fijn en snijd de paprikadelen in kleine blokjes.
Snijd de varkenshaas in kleine, ronde medaillons (3 p.p.)
Kruid ze met peper en zout en omwikkel ze met een plakje ontbijtspek.
Verhit een koekenpan en laat de boter met de olie hierin uitbruisen.
Bak de varkenshaasmedaillons goudbruin en net gaar.
Neem ze uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie.
Bak de ui en paprika in de braadjus aan.
Voeg vervolgens de peperkorrels en tomatenketchup toe en laat dit even op het vuur staan.
Blus het geheel af met cognac en voeg de room toe.
Daarna even laten inkoken.
Schep de medaillons op voorverwarmde borden en schenk de saus rondom het bord.
Serveer dit gerecht met aardappelsoesjes en verse groenten.


0 reacties:

Een reactie posten