RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Zalmhapjes met vanillecreme


Zalmhapje met vanillecreme

Ingredienten:

1 vanillestokje
150 gram verse roomkaas naturel
2 eetlepels mayonaise
6 rechthoekige plakken zalm
1 eetlepel forelkaviaar (potje à 50 g, Zeelands Roem)

Bereiding:

Halveer 1 vanillestokje in de lengte en schraap met een scherp mesje het merg eruit.
Roer 150 gram verse roomkaas naturel los met 2 eetlepels mayonaise en het
Snijd 6 rechthoekige plakken zalm elk in vieren, zodat 24 plakjes ontstaan.
Leg 6 zalmvierkantjes op een serveerschaal, besmeer ze met eenderde van de vanillecrème en dek af met de volgende 6 plakjes.
Maak op dezelfde manier nog twee laagjes en dek af met de laatste 6 plakjes zalm.
Druk de zalmpetitfours licht aan en strijk met een mes de zijkanten glad.
Garneer met 1 eetlepel forelkaviaar (potje à 50 g, Zeelands Roem).

0 reacties:

Een reactie posten