RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Eend met Whiskey


Eend met Whiskey

Benodigdheden

een eend van ca. 5 kg
2 grote flessen schotse whisky
500 gr. speklapjes
1 fles olijfolie

Bereiding

De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout
De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden (stand 6-7)
Een longdrinkglas voor de helft vullen met whisky
De whisky opdrinken gedurende het voorverwarmen van de oven
De eend op een vuurvaste schotel leggen en een tweede glas whisky inschenken
Het tweede glas whisky opdrinken en de eend in de oven zetten
Na twintig minuten de oven op 200 graden zetten en twee glazen met whisky vullen
Beide glazen opdlinken en de scherven van het eerste glav oplaapen
Nog een halff glav insjenke en opdlinke
Na een halff uuj de hoven opedoen om deend te sjekke
Blandwondesalv in de batkaamer gaan naale en op de bovekant van de linkehand doenn
Deh hove een sgop geve

Twee glave wiski insjenke ent middeste glav leegdwinke
De nove opedoen naadatte eerste glav leeggis en de sjotel vastpakke
Blantwondesalf op de binnekant van de regthand doenn en deend oprape
Deend noggis oprape en met een handoek de bwantwondesalf van deend vege
De hande ontfette med viskey en de tupe salff weerr oprape
Tkapotte glazzepvege enn deent trug in de hove duuwe
Deent uitsgelde en hardur duuwe

De tweeede fwez wiksi opedoen en wee ofereind sette
Opstaan fan de floer en de zpekreepjus onder de kaast veege
Noggis plobeern opsstaan wan de vjoer en … togmaa blijfe sitte…....
Ui vless dlinke wandte glave sijn kabot
Denoven afsette, dooge sluite en omfalle

De volgende late voormiddag de eend weggooien
En chinees bestellen 
De hele namiddag en de vroege avond de rotzooi in de keuken opruimen en de muren en plafond afwassen.
De twee lege flessen naar de glasbak brengen en op de terugweg paracetamol en maagtabletten kopen.
* * * *

1 reacties:

Pink Princess zei

HAHA had deze ooit in een iets andere versie gelezen, maar ze blijven leuk :D

Een reactie plaatsen