RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Roze Koeken

Roze Koeken

Ingredienten:

200 gram roomboter plus extra om in te vetten
200 gram suiker
4 eieren
220 gram bloem
160 gram poedersuiker
1 en 1/2 eetlepel bessensap

Voorbereiding

Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Klop met een mixer of een keukenmachine de boter samen met de suiker circa 10 minuten.
Voeg dan al kloppend één voor één de eieren toe.
Voeg pas een volgend ei toe als het vorige volledig is opgenomen.
Meng voorzichtig de bloem door het beslag.

Bereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Vet de bakvorm in met een beetje boter.
Zet de vormen op een bakplaat en vul ze voor driekwart met beslag.
Neem een stuk bakpapier net zo groot als de bakvorm en leg dit er bovenop.
Leg hierop een andere (zware) bakplaat, zodat de bovenkant van de koeken plat wordt als ze gaan rijzen.
Bak de koeken in 25 –30 minuten gaar.
Laat ze een beetje afkoelen, haal ze uit de vorm en laat verder afkoelen.
Zeef voor het glazuur de poedersuiker en roer het bessensap erdoor.
Bestrijk hiermee de bovenkant van de afgekoelde koeken en laat het glazuur hard worden.

TIP:
Snij de koeken voorzichtig overlangs en spuit er slagroom tussen

0 reacties:

Een reactie plaatsen