RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Salade met Pikante Vis

Salade met Pikante Vis
Een lekker licht gerecht met vis
Voor de visliefhebbers.....(ikke...ikke...ikke)
Heerlijk als (kerst) lunch gerechtje met een broodje


Ingredienten

4 sneetjes wit brood, in stukjes gescheurd
4 el olijfolie
4 grote tomaten, in stukjes gesneden
¾ komkommer, in stukjes gesneden
1 gele paprika, ontpit en in stukjes gesneden
½ rode ui, in dunne plakjes gesneden
2 el witte wijn azijn
2 teentjes knoflook, geperst
4 witvis filets zonder huid

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven op 180°C of gasoven op stand 6).
Verdeel het brood over een bakplaat, besprenkel ze met 1 eetlepel olijfolie.
Bak het geheel vervolgens in 10 minuten knapperig en goudbruin.
Meng ondertussen de tomaten, komkommer, paprika en ui met 2 eetlepels olie, de witte wijn azijn en geperste knoflook.
Voeg tot slot zout en peper toe.

Verwarm een grote koekenpan.
Voeg olie toe en bak hierin de vis in 4 minuten goudbruin.
Draai de vis om en bak deze nog 1-2 minuten aan de andere zijde, totdat deze gaar is.

Meng de croutons met de salade, verdeel deze over vier borden en leg de vis aan de zijkant

1 reacties:

Magia da Inês zei

✿✿ Olá, amiga!
✿ ܓܓConheci o seu cantinho... amei!!!
ܓܓ✿ Muito lindo!... Essa receita é saudável, colorida e apetitosa... tudo de bom!!!
Boa semana!
Beijinhos.✿✿
Brasil✿ ܓܓ ✿

Een reactie posten