RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Traditionele Appelflappen


Appelflappen

Heerlijk...appelflappen
Ook zo`n traditioneel recept wat niet ontbreekt op oudjaars avond
De een vind beignets lekker en de ander de flappen
Wat is het verschil???
Beignets is bladerdeeg gevuld met een appelmengsel
 (volgens mij of was het net omgekeerd??)
Dit kan appels en rozijnen zijn met kaneel en suiker
De appelflappen zijn de plakjes appel die door het beslag worden gehaald
Daarna in de olie gefrituurd....
Met poedersuiker bestrooid of met kaneelsuiker
Ik ben er verzot op....
En ik bak ze ook rustig in de zomer ....niet alleen met oud en nieuw


Ingredienten

Stevige appels (bijvoorbeeld goudrenetten)
350 gram bloem
350 ml melk
2 eieren 
snufje zout 
1 theelepel vanille extract
1 zakje vanillesuiker
Plantaardige olie om in te frituren
 

Bereiden:

Appels schillen en klokhuizen uitboren en in dikke plakken snijden en bedruppel ze met citroensap
(de appel word nu niet bruin)
Een beslag roeren van bloem, melk,eidooiers,zout, vanille extract en de vanillesuiker
Klop het eiwit zeer stijf in een ontvette kom en vouw het luchtig door het beslag.
Verhit de olie tot 175 graden Celsius en haal de appelschijven door het beslag 
Frituur ze goudbruin
Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze voor het serveren met kaneelsuiker of poedersuiker.

0 reacties:

Een reactie plaatsen