RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Saucijzenbroodjes


Saucijzenbroodjes

Ingredienten

1 pakje bladerdeeg (uit diepvries)
1 pond h.o.h. gehakt
1 sjalotje
2 lepels fijn gesneden peterselie
1 flinke lepel mosterd
2 eieren
paneermeel
zout en peper
Paprika poeder

Bereiding:

Verwarm de oven voor tot 180 graden
Bekleed een bakblik met bakpapier
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien
Doe het gehakt met de kruiden, mosterd en paneermeel in een kom
Doe 1 ei erbij en meng alles goed door elkaar
Breng op smaak met peper en zout
Maak 10 rolletjes van het gehakt alsof het worstjes zijn.
Leg op ieder plakje bladerdeeg een rolletje gehakt
Rol het bladerdeeg om het gehakt heen
Sluit de naad met een beetje water
Knijp de smalle kant dicht
Leg de rolletjes met de naad naar beneden op het bakblik
Prik met een vork aan de bovenkant enige gaatjes
Klop het eitje los
Met een borsteltje de rolletjes met ei bestrijken
Zet ze in de voorverwarmde oven tot ze gaar en lichtbruin zijn
(ca 30 minuten)





0 reacties:

Een reactie posten