RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Witlofsalade met bacon, walnoten en bleu cheese



Witlofsalade met bacon,walnoten en bleu cheese


Ingredienten:

100 g bacon in plakjes 
3 eetlepels olie 
1 eetlepel walnotenolie
sap van 1 citroen 
500 g witlof 
75 g. walnoten, grof gehakt 
125 g blauwgeaderde kaas
zout  peper

Bereiden:

Bak de bacon in een eetlepel hete zonnebloemolie knapperig.
Laat de gebakken plakjes uitlekken en afkoelen op keukenpapier.
Snijd de bacon klein met een scherp mes.
Maak een dressing van twee eetlepels olie
1 eetlepel walnotenolie
zout, peper en citroensap.
Snijd het onderste stukje van de witlofkropjes en spoel ze af onder stromend water.
Snijd de kropjes in smalle reepjes.
Meng het witlof met de walnoten, verkruimelde blauwe kaas, bacon en dressing.
Serveer met warm bruin stokbrood of Ciabatta.
Voeg eventueel ter variatie op het laatst een geschilde, in stukjes gesneden appel of peer toe.


2 reacties:

~THEA~ zei

Hallo Jeanne,

Ja een appel doe ik er wel altijd in. En ook een paar gekookte eieren. Maar misschien dat ik er vandaag dan ook maar eens wat walnoten doorheen zal menegen!!

Groetjes Thea♥

Jeanne zei

Ha Thea

Ja lekker is dat he
Mandarijntjes of ananas is ook zo lekker
Van de blauwe kaas moet je houden
Maar er hoeft ook niet zoveel in
Net wat je lekker vind.
De walnoten kun je ook vervangen door pijnboompitjes
Is ook erg lekker
Groetjes
Jeanne

Een reactie plaatsen