RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Witlofsalade met bacon, walnoten en bleu cheese



Witlofsalade met bacon,walnoten en bleu cheese


Ingredienten:

100 g bacon in plakjes 
3 eetlepels olie 
1 eetlepel walnotenolie
sap van 1 citroen 
500 g witlof 
75 g. walnoten, grof gehakt 
125 g blauwgeaderde kaas
zout  peper

Bereiden:

Bak de bacon in een eetlepel hete zonnebloemolie knapperig.
Laat de gebakken plakjes uitlekken en afkoelen op keukenpapier.
Snijd de bacon klein met een scherp mes.
Maak een dressing van twee eetlepels olie
1 eetlepel walnotenolie
zout, peper en citroensap.
Snijd het onderste stukje van de witlofkropjes en spoel ze af onder stromend water.
Snijd de kropjes in smalle reepjes.
Meng het witlof met de walnoten, verkruimelde blauwe kaas, bacon en dressing.
Serveer met warm bruin stokbrood of Ciabatta.
Voeg eventueel ter variatie op het laatst een geschilde, in stukjes gesneden appel of peer toe.


2 reacties:

Anoniem zei

Hallo Jeanne,

Ja een appel doe ik er wel altijd in. En ook een paar gekookte eieren. Maar misschien dat ik er vandaag dan ook maar eens wat walnoten doorheen zal menegen!!

Groetjes Thea♥

Jeanne zei

Ha Thea

Ja lekker is dat he
Mandarijntjes of ananas is ook zo lekker
Van de blauwe kaas moet je houden
Maar er hoeft ook niet zoveel in
Net wat je lekker vind.
De walnoten kun je ook vervangen door pijnboompitjes
Is ook erg lekker
Groetjes
Jeanne

Een reactie posten