RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Gebraden Varkens Rollade



Rollade

Ingrediënten

1 grote varkensfiletrollade (750 g - 1 kg)
50 g roomboter 4 el vloeibaar braadproduct
150 ml droge witte wijn.

Materialen
keukenpapier
aluminiumfolie..

Bereiden
Rollade uit verpakking nemen en in ca. 1 uur op kamertemperatuur laten komen.
Vlees droogdeppen met keukenpapier en bestrooien met zout en peper.
In braadpan op matig vuur boter smelten.
Als bijna alle schuim van boter is weggetrokken, rollade in pan leggen en aanbraden.
Rollade met behulp van vleestang of houten spatel en vleesvork paar keer omdraaien,
zodat vlees rondom lichtbruin wordt
Vuur laag draaien en rollade met deksel schuin op pan in 35 min. tot 1 uur gaar braden
(gaartijd is afhankelijk van gewicht)
Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakt 10 min.laten rusten
Intussen wijn in pan schenken, aanbaksels losroeren en jus even laten doorkoken
Jus op smaak brengen met zout en peper
Rollade uit folie nemen, netje openknippen en verwijderen
Rollade met groot mes in dunne plakken snijden

Lekker met aardappelpuree en spruitjes,tutti-frutti en appelmoes

0 reacties:

Een reactie plaatsen