RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Gemarineerde Rollade met Cranberrysaus


Gemarineerde Rollade met Cranberrysaus


Ingrediënten voor 4 personen:

2 teentjes knoflook, geperst
4 eetlepels olijfolie
1 varkensfiletrollade (ca. 750 gram)
3 laurierblaadjes
enkele takjes tijm
50 ml rodebessenjenever (of cranberrysap)
75 gram suiker
1 zakje verse cranberry’s (340 gram)

 
Bereiding:

Roer de knoflook door 2 eetlepels olie en smeer de rollade in met knoflookolie
Snijd met een scherp mes enkele diepe inkepingen in het vlees
Steek laurierblaadjes en takjes tijm in de inkepingen van de rollade
Laat het vlees minimaal 3 uur marineren
In pan bessenjenever met 50 ml water en suiker aan de kook brengen en 2 min. zachtjes doorkoken
Cranberry’s toevoegen en op laag vuur verwarmen, tot bessen beginnen te knappen
Saus laten afkoelen en tot gebruik afgedekt bewaren.
Oven voorverwarmen op 200°C. In braadpan rest van olie verhitten en rollade rondom bruin aanbraden
Uit pan nemen en in braadslee of ovenschaal leggen
In oven nog ca. 35-40 min. braden tot vlees gaar is
(als u een vleesthermometer hebt om de kerntemperatuur te meten: bij 70°C is de rollade goed)
Rollade uit oven nemen, in aluminiumfolie wikkelen en 10 min. laten rusten.
Intussen cranberrysaus in pannetje zachtjes opwarmen
Rollade bestrooien met zout en peper naar smaak en aan tafel in plakken snijden
laurierbladeren en takjes tijm verwijderen
Saus erbij serveren. 

Wijntip:Bij deze varkensrollade past een krachtige, donkerrode wijn met een zachte structuur,
zoals een wijn van de syrahdruif (shiraz)
Heeft u liever iets lichters, dan kunt u kiezen voor een Côtes du Rhône Villages


Bron A.H 13-2005


0 reacties:

Een reactie plaatsen