RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*


Avocado met Grapefruit en Sumiri



Ingredienten:

1 kuipje Boursin Mini's
1 grapefruit
4 surimi(krab)sticks
¼ krop ijsbergsla
2 avocado's
1 limoen
olijfolie
versgemalen peper

Bereiden:

Snijd de schil royaal met een scherp mesje van de grapefruit zo dik dat je ook het vliesje rond de partjes meeschild.
Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en snijd ze fijn
Haal de surimisticks iets los en snijd ze dan klein
Snijd de ijsbergsla flinterdun in reepjes
Halveer de avocado's, schep het vruchtvlees eruit en prak het fijn of snijd het in kleine blokjes  ( bewaar de avocadoschillen)
Schep de fijngesneden surimi, de grapefruit en Boursin Mini's  erdoor.
Maak het geheel verder op smaak af met limoensap, wat limoenrasp, olijfolie en versgemalen peper naar smaak.
Vul de lege avocadoschillen met de 'salade'.
Leg op 4 bordjes een bergje fijngesneden sla zet hier de gevulde avocado's op.
Serveer eventueel met toast

Bron:Boursin

0 reacties:

Een reactie plaatsen