RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Eggnog Panacotta


Eggnog Panacotta

Ingredienten

3 1/2 cups melk
5 grote eidooiers
3/4 cup suiker
1 cup slagroom
2 eetlepels lichte rum
verse nootmuskaat
1 eetlepel gelatine poeder

Bereiden:

Vul een grote kom met ijswater en zet opzij
Giet 2 cups melk in een steelpan en breng aan de kook
Klop in een andere kom de eidooiers en suiker en mix tot ze lichtgeel van kleur is
Giet de helft van de hete melk in de kom met het eimengsel onder voortdurend roeren
Giet dit mengsel bij de melk in de steelpan
Op laag vuur onder constant roeren met houten lepel dik laten worden
Haal van het vuur af en roer en gelijk 1 en 1/2 cup koude melk door en de slagroom
Giet door een zeef in een kom die in het ijswater staat
Doe de rum en de nootmuskaat erbij
Voeg de gelatine in een kom met 1/2 cup van de eggnog
Roer goed door tot het is opgelost en giet bij het eggnog mengsel in de kom
Doe alles in de steelpan en breng tegen de kook aan onder voortdurend roeren
Giet door een zeef
Verdeel de eggnog over 4 kopjes of ramekins
Zet ze koel weg voor 2 en 1/2 tot 3 uur

Bron: Martha Stewart

0 reacties:

Een reactie posten