RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Gevulde Forel


Gevulde Forel:

Ingredienten:

16 plakjes ontbijtspek
50 g boter
2 sjalotjes fijngehakt
1 teentje knoflook fijngehakt
150 g champignons in plakjes
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1 ei
2 eetlepels bloem
4 forellen

Extra:

4 velletjes bakpapier of folie om de vis in te pakken

Bereiden:

4 plakjes spek in reepjes snijden.
In 15 g boter ongeveer 3 minuten uitbakken.
Champignons toevoegen, ongeveer 10 minuten bakken tot vocht verdampt is
Iets laten afkoelen
1 eetlepel peterselie, ei en bloem erdoor roeren.
Oven voorverwarmen op 180 graden.
Forellen met mengsel vullen en om iedere vis 3 plakjes spek wikkelen, kop en staart vrijlaten.
Forel op het velletje bakpapier leggen
Rest van boter erover verdelen
Pak de forel in het bakpapier in (mooi pakketje van maken)
In midden van oven ongeveer 20 minuten bakken
Haal uit de oven en maak de pakketjes open
Kop en staart met rest van peterselie bestrooien

Serveer de pakketjes op een verwarmd bord
Geef er sla en frietjes bij


Bron: A.H.

0 reacties:

Een reactie posten