RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*


Rum Rozijnen Truffels



Ingredienten:

125 gram slagroom
750 gram melkchocolade
15 gram boter
40 gram rozijnen
60 gram donkere rum

Bereiden

Doe de rozijnen en de rum in een blender of keukenmachine
Draai tot de rozijnen fijn zijn gedraaid
Verwarm au bain marie de slagroom
Haal van het vuur
Intussen 350 gram van de chocolade fijn hakken
Doe de chocolade met de boter bij de slagroom
Roer alles om tot het goed is vermengd
Roer de rum rozijnen in het slagroom chocolade mengsel
Roer tot alles goed vermengd is
Zet opzij voor minstens 6 uur
Beter nog om een hele nacht te laten staan
Gebruik een heel kleine ijslepel om bolletjes uit het rumrozijnen mengsel te steken
Leg ze op een bakblik op bakpapier
Hak de over gebleven 400 gram chocolade fijn
Doe 3/4 in een kom en zet in de magnetron voor 20 sec
Roer het mengsel door
Zet weer terug in de magnetron voor 20 sec en roer weer door
Doe dit tot de chocolade goed is gesmolten
Doe dan de overige 1/4 chocolade in de kom en roer heel goed door
Als alles goed gemengd is met 2 lepels een rumrozijnen balletje oppakken
en door de chocolade roeren tot de truffel goed bedekt is
Leg ze om op te stijven terug op het bakblik
Doe zo met alle balletjes
Laat ze enige minuten opstijven tot de chocolade hard is
Serveer op kamertemperatuur

Bron: Ina Garten (Barefoot Contessa)

0 reacties:

Een reactie posten