RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Wildzwijn medaillons met Aardappel Mosterdpuree


Wildzwijn Medaillons met Aardappel Mosterdpuree

Ingredienten

500 gram wild zwijnmedaillons
50 gram roomboter
4 dl slagroom 
2 dl witte wijn (fris & fruitig)
3 eetlepels mosterd
6 stronken witlof
600 g kruimige aardappelen
1/2 bosje bieslook
suiker
Peper en zout
Olijfolie

Bereiden:

Kruid de wildzwijn madaillons met peper en zout
Braad ze 4 minuten aan in een combinatie van olie en boter.
Haal ze uit de pan, pak ze in met folie en laat ze staan tot het moment van serveren. 
Schil de aardappels en snijd ze in gelijke stukken.
Kook dan de aardappels tot ze helemaal gaar zijn.
Giet ze daarna af en stamp de aardappels goed fijn.
Doe de slagroom en mosterd erbij.
Wrijf tot slot de puree door een zeef om deze goed glad te maken.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de witlof een keer door midden en leg ze 3 minuten in een hete pan met anti-aanbaklaag.
Voeg dan een beetje kristalsuiker toe en laat de suiker karameliseren.
Blus af met de witte wijn, voeg de roomboter toe en laat het mengsel inkoken
tot er een stroperige saus ontstaat. 
Verdeel de smeuïge aardappelpuree over de borden.
Leg de wild zwijnmedaillons op de aardappelpuree.
Leg dan de witlof erbij en maak het gerecht af met wat fijngesneden bieslook.

Bron: Ramon Beuk

0 reacties:

Een reactie plaatsen