RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Blini met Zalm en Kaviaar


Blini met Zalm en Kaviaar

Ingredienten:
Voor 6 personen:

het beslag voor de blini's:

4 dl melk
15 g verse gist
250 g tarwebloem
100 g boekweitbloem
3 eieren
een snuifje zout
50 g gesmolten boter
olie om te bakken.
75 g kaviaar(of zalmeitjes)
1 potje zure room
12 vrij kleine plakjes gerookte zalm
                           
                                                                    
Bereiden:

Los de gist op in een beetje warme melk
Meng de twee bloemsoorten, breek er de eieren in en voeg het zout toe
Voeg beetje bij beetje de opgeloste gist en de rest van de melk toe en roer alles tot een glad beslag
Voeg daarna de gesmolten boter toe, dek het beslag af met een doek en laat het 2 uur rijzen op een warme plaats
Bak van het beslag pannenkoekjes in een kleine koekenpan en houd ze warm
Serveer de pannenkoekjes dampend warm op een schaal
Geef er apart de kaviaar, de licht opgeklopte zure room en de gerookte zalm bij
Iedere gast belegt zijn blini's met een garnituur naar keuze.

Tip:

Blini's kunnen dienen als een uitgebreide aperitiefhapje
De kaviaar kan vervangen worden door zalm- of lompviseitjes.
Of leg er een half kwarteleitje op


0 reacties:

Een reactie plaatsen