RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Caramel Fondue


Caramel Fondue

Een fondu als dessert
Maar dan in plaats van chocolade...caramel
Lekker om fruit,cake en allerlei lekkers in te dopen
 wat je maar kan combineren met caramel

Ingredienten:

2 cups suiker
1/4 cup water
1 cup slagroom
1 vanille stokje (merg eruit gehaald)
Om te dippen:fruit, cake, biskwie, marsh mellows e.d

Bereiden:

Doe de suiker met 1/4 cup water in een steelpannetje
Kook op mediumlaag vuur en roer met houten lepel tot de suiker is opgelost
Doe het deksel erop en breng aan de kook
Hou het deksel 1 minuut erop om de condens terug te laten vallen in de pan
Zet het vuur hoger en deksel eraf
NIET ROEREN
Beweeg de pan tot de suiker een bruine kleur heeft
Giet voorzichtig de slagroom erbij
Pas op voor spatten het is kokend heet
Doe het merg van de vanillestokje erbij
Roer alles goed door en giet in een fondue pannetje
Zet het boven een waxine lichtje
Serveer gelijk met allerlei lekkers om te dippen


Bron: Martha Steweart

0 reacties:

Een reactie plaatsen