RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Fingerling Aardappeltjes met Geitenkaas Fondue


Fingerling Aardappeltjes met Geitenkaas Fondue

Ingredienten:

1 kilo fingerling aardappeltjes (30 to 40)
1 theelepel zout
230 gram zachte geitenkaas (kamertemperatuur)
1 cup karnemelk
1/2 theelepel peper
1 bosje bieslook (fijn geknipt)
3 eetlepels verse tijm (fijn gehakt)
3 eetlepels dragon (fijn gehakt)
3 eetlepels platte peterselie (fijn gehakt)
Kervel om te garneren

Bereiden:

Was de aardappeltjes goed
Kook ze met zout tot ze zacht zijn (ca 15 minuten)
Giet ze af en laat uitlekken in een vergiet
Leg ze op een schaal
Verwarm de geitenkaas met de karnemelk au bain marie
Laat de kaas smelten en klop het goed door elkaar (5 tot 7 minuten)
Haal van het vuur en roer de kruiden en specerijen erdoor
Giet over in een fondue pannetje en serveer het met de aardappeltjes
Garneer met kervel


0 reacties:

Een reactie plaatsen