RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Gesuikerde Citroenschilletjes


Gesuikerde Citroenschilletjes (Candied Peel)

In veel kerstrecepten kom je candied peels of gesuikerde citroenschilletjes tegen
Het is heel makkelijk zelf te maken
En op deze manier heb je een voorraadje in de koelkast
En rol je ze door de suiker en laat ze drogen dan is het een fris knabbeltje

Ingredienten

4 citroenen (goed geboend)
2 cups suiker
1 cup koud water

Bereiden:

Haal de schil van de citroenen


Hou de stukken lang
Haal het wit van de schilletjes
Snijd ze in julienne met een scherp mes
Plaats de schilletjes in een kom en giet er kokend water over
Laat staan voor 30 minuten
Giet ze door een vergiet en dep ze met keukenpapier
Breng de suiker met het water aan de kook op half vuur
Als de suiker volledig is opgelost kunnen de citroen schilletjes erbij
Zet het vuur laag en kook ze voor 10 minuten
Haal van het vuur af en doe een deksel op de pan
Laat een nacht staan
Doe ze de volgende dag in een luchtdichte pot (weckpot)
Je kunt de schilletjes minstens 2 weken in de koelkast bewaren
Ingevroren langer natuurlijk

TIP:Dit kan ook met sinaasappel schilletjes


0 reacties:

Een reactie plaatsen