RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Sticky Toffee Pudding



Sticky Toffee Pudding

Pudding Ingredienten:


125 gram ongezouten boter(kamertemperatuur) 
1 & 1/2 cups gezeefde bloem
1 1/2 cups gehakte ontpitte dadels
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel zuiveringszout
1/2 theelepel zeezout
1 cup suiker
1 theelepel vanille extract
2 grote eieren

Saus Ingredienten:

1 1/4 cups lichte bruine suiker
1/2 cup slagroom
125 gram ongezouten boter
1 theelepel brandy (optioneel)
1/2 theelepel vanille extract

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 170 graden  celsius
Vet een muffin bakblik in en bepoeder het met bloem
Breng de dadels in 1 en 1/4 cup water aan de kook in steelpan
Haal van het vuur en roer het zuiveringzout erdoor (het gaat schuimen)
Zet opzij en laat afkoelen
Mix 1 en 1/2 cup bloem, bakpoeder en zout in een kom
Klop de boter in een andere kom zacht met de suiker en vanille extract
*Voeg een ei toe en mix het mengsel door elkaar
Voeg de helft van het bloem mengsel toe en de helft van het dadelmengsel
Mix alles goed doorelkaar*
Herhaal dit vanaf * tot *
Giet het deeg in het muffinblik
Bak in de oven tot het gaar is (40 a 45 minuten)
Of een prikker schoon uit de pudding komt met inprikken
Laat ze afkoelen in het muffinblik ca 30 minuten
Zet daarna de puddingkjes op een rek

Voor de saus:

Breng de suiker, room en boter aan de kook in een steelpan boven half vuur
Roer constant
Als het mengsel kookt blijven roeren voor 3 minuten terwijl het aan de kook blijft
Haal van het vuur en roer de brandy en de vanille extract erdoor
Laat afkoelen
Zet een puddinkje op een bordje en giet er wat toffeesaus over
Garneer met toef slagroom

Bron; Internet

0 reacties:

Een reactie plaatsen