RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Christmas Fudge


Christmas Fudge

Leuk om te maken als homemade kadootje
En verpakt in een leuk doosje is het helemaal een feestje
Leuk om kinderen de fudge te laten versieren
Deze is met pepermunt versierd maar kan ook met noten
of verkruimelde zachte caramels


Ingredienten

Plantaardige olie of bakspray
2 cups suiker
1 theelepel zout
6 eetlepels ongezouten boter
1 cup slagroom
3 & 1/2 cup mini marshmellows
3 cups semisweet of witte chocolade ( in fijne stukjes gehakt)
1 theelepel vanille extract
1/2 cup gehakte pepermuntkussentjes

Bereiden:

Bedek een bakblik 20 x 33 cm met bakpapier
(1 in de lengte en 1 in de breedte, laat de eindjes over het bakblik hangen
Vet het in met olie of bakspray
Zet even opzij
Kook de suiker, zout, boter, room en de marshmellows in een pan met dikke bodem op halfhoog vuur
Roer tot de boter en de marsh mellows bijna zijn gesmolten (5 a 6 minuten)
Zet het vuur hoog en kook voor 5 minuten onder voortdurend roeren
Haal van het vuur
Voeg de chocolade stukjes en de vanille extract toe
Blijf roeren tot de chocolade is gesmolten
Giet het mengsel in de met bakpapier bekleedde bakblik
Laat de fudge 3 uur afkoelen tot kamertemperatuur
Til de fudge uit het bakblik door het bakpapier op te tillen
Leg de fudge op een plank en verwijder het bakpapier
Steek met een koekvormpje rondjes uit de fudge
Of snijd het in blokjes
Bestrooi met de gehakte pepermunt

Bron: Martha Stewart

0 reacties:

Een reactie posten