RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Geitenkaas Taartje


Geitenkaas Taartje

Ingredienten:

125 gram boter (ongezouten op kamertemperatuur)
2 pond geitenkaas
1 theelepel zout
3/4 theelepel peper
1/4 cup olijfolie (extra virgin)
2 cups mintpesto (recept onder aan)
2 cups vijgen of pruimenjam
crackers  of crostini

Bereiden:

Bekleed een terrine vorm met bakpapier
Zet opzij
Klop de boter met de mixer zacht
Voeg de geitenkaas toe (steeds een klein beetje)
Er mogen geen klontjes meer in zitten
Voeg zout & peper toe
Verdeel dit mengsel in 3 porties
Gebruik een spatel om 1/3 in de terrine te doen
Smeer het uit over de bodem
Doe nu de pesto eroverheen
Smeer het goed over de laag geitenkaas
Nu weer een laag geitenkaasmengsel
Dan de pruimen of vijgenjam erover
Gevolgd door de laatste laag geitenkaas
Bedek het met plasticfolie en zet in de koelkast tot het stevig is
Stort het geitenkaastaartje op een bord
Geef er crackers of crostini bij



Mint Pesto

Ingredienten:

3 cups verse muntblaadjes
1 & 1/2 cup platte peterselie
1 & 1/2 cup pijnboompitjes of pecannootjes
3/4 theelepel zout
1 & 1/2 cup extra virgin olijfolie

Bereiden:

Doe alle ingredienten in een blender
Laat de blender draaien tot een mooie zachte pesto

0 reacties:

Een reactie posten