RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Ham uit de Oven



Ham uit de Oven

Met voorbereidingen maken voor Kerst of andere gelegenheden,
schiet het verhaal van de Ham weer in mn gedachten.
En moet ik weer lachen....
Dat kwam toen Dirk zei....
" Ik wil best weer eens ham eten met de Kerst"
Lees HIER hoe dat ging......
   
Ingrediƫnten:

35 ml whiskey
12 kruidnagels
takjes rozemarijn
knoflookteentjes (gehalveerd)
50 gram bruine suiker
1 theelepel mosterdpoeder
800 gram gekookte ham aan een stuk, met vet, zonder zwoerd

Bereiden:

Snijd de vetlaag van de ham diagonaal in ruitvorm,
Druk in de kruispunten een kruidnagel met een takje rozemarijn.
Druk hier en daar een halve knoflookteentje erbij
Verwarm de oven tot 200°C.
Breng de whiskey aan de kook en smelt de bruine suiker erin.
Laat hem even doorkoken zodat alle alcohol verdampt en klop het mosterdpoeder erdoor.
Smeer de ham in met het whiskey-suikerpapje en bak hem 30 minuten in de hete oven.
Bedruip de ham regelmatig met het braadvocht.
Haal de ham uit de oven en laat onder folie even rusten (15 minuten)
Serveer direct met puree, spruitjes, tuttifrutti en cranberry en/of rum saus
Eventueel kun je de gesneden ham later in het braadvocht opwarmen.


Bron:ReceptenVandaag

0 reacties:

Een reactie plaatsen