RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Bietjes met Geitenkaas en Cranberry Pakketjes


Bietjes,Geitenkaas en Cranberry Pakketjes

Een vegetarische kerstlunch voor 6 personen.

Ingredienten:
400 gram bietjes  (rauw en schoon geboend)
1 eetlepel olijfolie
200 gram spinazie (gewassen)
200 gram geitenkaas (verkruimeld) 
1 kleine ui (gesnipperd) 
1 rode chilipeper (zaadlijsten en zaadjes verwijderd en fijn gesnipperd )
50 gram gedroogde cranberry`s 
Bloem voor bebloemen
500 gram bladerdeeg (diepvries)
1 ei (geklopt) 
Maanzaadjes om te strooien

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 190 graden celsius.
Doe de bietjes in een ovenschaal en bedruppel met olie
Bestrooi met peper en zout
Rooster ze voor 45 minuten,draai ze halverwege om
Zet ze opzij om af te koelen
Verwijder de vel
Doe intussen de spinazie in een pan en kook ze 2 a 3 minuten
Giet af in een vergiet, knijp er zoveel mogelijk water uit
Snij de bietjes in partjes en doe ze in een kom met de spinazie, kaas, ui, chilipeper en cranberry`s
Breng op smaak met peper en zout
Zet opzij.
Op een bebloemd werkvlak het bladerdeeg uitrollen
Snij er 6 vierkantjes uit van 15 x 15
Verdeel de vulling over de bladerdeeg vierkantjes.
smeer de randen van het bladerdeeg in met geklopt ei
Vouw de hoekjes over de vulling
Druk de randen op elkaar om het pakketje dicht te maken
Leg de pakketjes op een bakplaat
Smeer de bovenkant in met het geklopte ei
Strooi de maanzaadjes erover
Bak ze in de oven voor 15 a 20 minuten tot ze knapperig zijn
Verdeel de pakketjes over de borden en serveer ze met geroosterde aaardappeltjes en koriander


Bron: Delicious Magazine

0 reacties:

Een reactie plaatsen