RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Amuse Lepeltjes


Amuselepeltjes


Voor 4 personen 

Ingrediënten

1 doosje eetbare amuse lepels van Oil & Vinegar
100g gerookte kipfilet
100g gerookte zalm
100g kalfsfricandeau
1 eetl. aardbeienazijn van Oil & Vinegar
4 eetl. crème fraîche
2 eetl. dille-citroen mosterd van Oil & Vinegar
1 eetl. basilicumcrème van Oil & Vinegar
om te garneren: rucola, notensla, krulsla

Bereiden

LEPEL MET GEROOKTE KIPFILET:
Meng 1 eetlepel aardbeienazijn met 2 eetlepels crème fraîche,
Doe een theelepel saus op de amuselepel en leg er een paar kleine blaadjes rucola op.
Leg hierop een klein dun plakje gerookte kipfilet op.

LEPEL MET GEROOKTE ZALM:
Meng 2 eetlepels dille-citroen mosterd met 1 eetlepel crème fraîche.
Maak van een klein plakje zalm een mooi roosje of rolletje, leg een klein stukje notensla op het lepeltje
Met daarop de zalm en garneer deze met de dille-citroensaus.


LEPEL MET KALFSFRICANDEAU:
Vermeng 1 eetlepel basilicumcrème met 1 eetlepel crème fraîche,
Leg een klein blaadje krulsla op het lepeltje
Met daarop een dun rolletje fricandeau met een toefje basilicumsaus

Bron: Feestdagentips

0 reacties:

Een reactie posten