RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??


Image and video hosting by TinyPic

Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...




En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan




Image and video hosting by TinyPic



En een hoop psp lesjes en Smulpaapje



Met meer recepten en productinfo...

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken



Aan Jeanne`s Keukentafel



Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Zalm uit de Oven met Spek en Geitenkaas


Zalm uit de oven met Spek en Geitenkaas

Dit zalm recept uit de oven smaakt heerlijk.
 De zoute spek met het zachte van de geitenkaas combineert zo goed met de zalm
De rucola geeft het een kruidig randje en de kappertjes zorgen voor het frisse.
 Het is simpel en snel te bereiden en het ziet er ook nog eens culinair uit.
 Én het is ook nog erg gezond. 
De zalm bevat veel goede vetten, maar ook vitamines en mineralen. 
Evenals de rucola en tomaat.


Aantal personen: 2
Ingrediënten:

2 zalmmoten (125 gram elk)
100 gram geitenkaas
6 plakjes ontbijtspek
2 handjes vol rucola
3 tomaten
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel kappertjes
peper 

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden
Snij de zalmmoot in het midden in en vul het met de geitenkaas en kappertjes 
 Pak twee borden en leg op elk bord drie plakken ontbijtspek
Leg er de gevulde zalm op en vouw de spek er omheen
Plaats de gevulde zalmmoten in een ovenschaal en zet in de voorverwarmde oven voor 20 minuten
Beleg de borden met de rucola
Snij de tomaat in plakjes en leg dit er bovenop
Giet er een scheutje olijfolie overheen en bestrooi vervolgens met wat gemalen peper
Haal de zalmmoten uit de oven en leg op het bedje van rucola en tomaat



0 reacties:

Een reactie plaatsen