RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Kerst Tutti Frutti Truffels


Kerst Tutti Frutti Truffels

Ingredienten:

200 gram witte chocolade (in stukjes)  
125 gram boter (in blokjes)  
150 gram glace kersen (rood en geel en groen) 
6 biskwietjes
50 gram gedroogde cranberries 

Bereiden:

Doe de chocolade in een kom en verwarm ze au bain marie met de boter
Doe de kersen in een zeef en spoel ze af.
Droog ze met keukenrol (ze mogen niet meer plakkerig zijn.
Hak de kersen fijn
Doe dit bij de gesmolten chocolade 
Voeg de cranberries toe
Doe de biskwietjes in een plastic zakje en rol met de deegroller erover tot het fijne kruimels zijn.
Doe bij het chocolade mengsel
Bedek een klein cakeblik met plastic huishoudfolie
Giet de chocolade hier in. 
Doe huishoudfolie over de bovenkant en strijk het glad
Zet weg om uit te harden (koelkast) voor een paar uur
Haal daarna uit de koelkast en snijd er vierkantjes van.


Bron: Daily Mail

0 reacties:

Een reactie plaatsen