RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Ambrosia Salade


Ambrosia Salade

Kinderen zijn hier gek op....en niet alleen kinderen
Ik vind het zelf ook yummie
Je kunt alles van tevoren klaarmaken en koud wegzetten
Makkelijker kan het niet.....

Ingredienten:

2 dl cool whip* (ontdooid)
1/2 cup vanille yoghurt
1 cup geraspte gezoete kokos
1 blikje mandarijntjes op sap
1 blik ananas (fijn gemaakt en uitgelekt)
1 cup marasquin kersen (uitgelekt)
1/2 cup pecan nootjes (gehakt)
1  1/2 cup mini marshmellows (fruitsmaak)

Bereiden:

In een grote kom de slagroom en vanille yoghurt door elkaar scheppen
Voeg daar de andere ingredienten aan toe
Schep het voorzichtig door elkaar
Zet tot gebruik koud weg.

*
Ingredienten voor cool whip

1/4 cup koud water
1 theelepel  poedergelatine (naturel)
1/2 theelepel  cream of tartar
1 & 3/4 cups slagroom
3 eetlepels suiker 
1 theelepel vanille extract

Bereiden:

Giet het water in een steelpannetje
Strooi de gelatine erin en laat 2 a 3 minuten staan
Zet het pannetje op het lage vuur en roer tot de gelatine is opgelost
Haal van het vuur en laat afkoelen
Doe 1 eetlepel van het gelatine mengsel in een kommetje
Doe er de creme tartar bij en mix het samen (er mag absoluut geen klontjes inzitten)
Als het is opgelost en er zitten geen klontjes in,
 giet het dan in een grote kom  met de rest van de suiker en de slagroom
Mix met de mixer ca 2 minuten
Als het iets dikker word giet dan het gelatine mengsel erbij onder voortdurend mixen
Voeg vanille toe en mix tot het zacht en dik is.
Bewaar in de vriezer.
Haal voor gebruik uit de vriezer en laat ontdooien.*


0 reacties:

Een reactie plaatsen