RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.

Image and video hosting by TinyPic
Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....


Image and video hosting by TinyPic


Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....



Image and video hosting by TinyPic

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?

Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

Image and video hosting by TinyPic

EN je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.




Daisypath Christmas tickers




Image and video hosting by TinyPic


Groetjes......Jeanne



Image and video hosting by TinyPic


GASTENBOEK....



Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...



Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....



Image and video hosting by TinyPic



Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik HIER om naar het postkantoortje te gaan...


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place


Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan


Image and video hosting by TinyPic



En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


Image and video hosting by TinyPic



*~*~*~*

Garnalen Cocktail met Tomaten Bieslookroom


Frisse Garnalencocktails met Tomaten-Bieslookroom:

Deze frisse garnalen cocktail kwam ik tegen op het bloggie van Betty
Heerlijke recepten heeft ze.
Neem eens een kijkje op haar blog
klik op de link onder aan het recept....

(voorgerecht voor 4 personen – )

Ingrediënten:

2 sinaasappels,
300 gram Hollandse garnalen 
1 sjalot, fijngehakt,
1 eetlepel kappertjes,
2 eetlepels tomatenketchup,
2 theelepels mosterd,
1 bakje bieslook (20 gram),
sap van 1 limoen,
1 eetlepel hazelnoten, fijngehakt,
1 eetlepel gembersiroop of acaciahoning,
3 eetlepels extra vierge olijfolie,
125 gram crème fraiche (of volle mayonaise).


Bereiden:

Snijd de boven- en onderkanten van de sinaasappels af. 
Schil de rest van de sinaasappels, zodat alle witte schil is verwijderd. 
Verpak de sinaasappels in  vershoudfolie en leg ze 30 minuten in de diepvries.
Neem de sinaasappels uit de diepvries en verwijder het folie.
 Snijd met een scherp mes flinterdunne plakjes van de sinaasappels. 
Zet de plakjes rondom in 4 cocktailglazen.frisse garnalencocktails
Meng de garnalen met de sjalot, de kappertjes, 1 eetlepel ketchup, 1 theelepel mosterd, 2 theelepels fijngehakte bieslook en het sap van 1/2 limoen. 
Voeg naar wens zout en peper toe. 
Schep de garnalensalade in cocktailglazen en bestrooi met de helft van de hazelnoten.
 Bewaar de garnalencocktails afgedekt in de koelkast, tot je ze gaat serveren.
Klop een dressing van de gembersiroop, 1-2 eetlepels limoensap, 1 theelepel mosterd en 3 eetlepels olijfolie. 
Zet de dressing apart.
Meng voor de room de crème fraiche met 1 eetlepel tomatenketchup, en 2 theelepels fijngehakte bieslook.
 Bewaar de room in de koelkast.
Vlak voor het serveren besprenkel je de garnalencocktails met de dressing. 
Maak de cocktails af met de rest van de hazelnoten en de tomaten-bieslookroom. 
Serveer direct!

Bereidingstijd: (30 minuten wachttijd + )  30 minuten.


0 reacties:

Een reactie posten