RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Opgerolde Kip Cordon Bleu


Opgerolde Kip Cordon Bleu

Dit is zo lekker te maken.
Ik gebruik zelf altijd boursin voor de vulling
Die is goed gekruid en smaakt zo goed bij de kip en ham.
In de ovenschaal heb ik ze nog nooit gemaakt
Ik zette de kipfilet vast met prikkers
 en rolde ze dan door de geklopte ei en broodkruimels of paneermeel
En bakte ze dan in de koekenpan
Deze versie in de ovenschaal is zo makkelijk en geen geklieder met het paneren
Voortaan doe ik het op deze manier
(Let wel goed op dat de kip gaar moet zijn)


Ingredienten:


4 halve kipfilets (zonder vel of bot)
4 grote plakken ham (york of geroosterde ham
4 plakken kaas (of boursin met knoflook en kruiden)
1 cup geraspte gruyere kaas en nog om erover te strooien

Alfredo Saus

1 theelepel rosemarijn
1 teentje knoflook
2 cups slagroom
200 gram cream cheese
1 eetlepel gehakte peterselie
zout en peper

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 170 graden
Doe de kipfilet in een plastic zak en klop ze plat
(klop ze plat per stuk)
Leg  een plak ham op een plak kipfilet
Smeer dit in met 1/4 van de boursin of leg er plakje kaas over
Rol de op
Doe alle ingredienten voor de alfredosaus in een blender en mix dit doorelkaar
Voeg zout en peper naar smaak toe
Schep iets van dit mengsel in een ovenschaal
Leg de opgerolde kipfilet hier in
Giet de rest van de saus over de kipfilet heen zo dat de kip bedekt is
Strooi er wat van de geraspte kaas over
Bak in de oven ca 50 a 60 minuten tot de kip goed gaar is.






0 reacties:

Een reactie posten