RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Zalm met Cranberry Peterselie Notenkorst


Zalm met Cranberry, Peterselie en Notenkorst

Heerlijk....Zalm
Dit feestelijke gerecht ziet er niet alleen mooi en kleurrijk uit
Ook de smaak is erg lekker
Ik kwam het recept tegen op het blog van Nadia Lim
Heerlijke visrecepten vind je er...neem eens een kijkje....

Ingredienten:

1 cup panko paneermeel (grove paneermeel)
1/2 cup gedroogde cranberry`s + 2 a 3 eetlepels voor garnering. 
1/4 cup amandelschaafsel
1/4  cup pijnboompitjes + extra voor garneren.
Zeste van 1 citroen
1/3 cup fijn gehakte peterselie
zeste van 1 sinaasappel
1/3 cup gesmolten boter + 2 a 3 eetlepels voor erover te druppelen.
Verse zalmzijde  (ca 3 pond)
Citroen in partjes 

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden celsius
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Mix in een kom de panko, cranberry`s, amandelen, pijnboompitjes, peterselie, tijm en de citroen en sinaasappel zeste door elkaar.
Roer de boter erdoor en kruid met peper en zout.
Droog de zalm met keukenpapier en verwijder graatjes die er nog inzitten
Leg de zalm op het bakpapier van de bakplaat
Velkant naar beneden
Strooi er peper en zout over
Schep het pankomengsel bovenop de zalm
Verdeel het erover heen...
Zet de plaat in de voorverwarmde oven
Bak de zalm 20 a 25 minuten tot de zalm net gaar is en de korst goudbruin
Garneer met de overgebleven cranberries en peterselie
Geef er de citroenpartjes bij.

TIP:

Lekker met krieltjes en een salade met waterkers, avocado, asperge`s en sinaaspappelpartjes

Bron: Nadia Lim


0 reacties:

Een reactie posten