RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Gevulde Dadels met Pecannootjes


Gevulde Dadels met Pecannootjes

Ingredienten:

2 eetlepels olijfolie + extra voor insmeren
1 sjalotje (gesnipperd)
1 knoflookteentje (geperst)
50 gram broodkruimels
100 gram pecan nootjes (gehakt)
1 eetlepel tijm (blaadjes fijn gehakt)
50 ml  groentebouillon of water
12 medjool dadels
12 salie blaadjes

Bereiden:

Verhit de olie in de pan
Voeg het sjalotje toe en snufje zout.
Kook voor 2 a 3 minuten tot ze zacht zijn.
Voeg de knoflook, broodkruimels, pecan nootjes en tijm toe
Kook nog 1 minuutje door en voeg de bouillon toe
Zet opzij
Verwarm de oven voor op 180 graden celsius
Snij de dadels in de lengte door, maar zorg dat de helften aan elkaar vast blijven zitten.
Neem een beetje van de vulling en doe dit in de dadels druk het aan
Duw de dadels weer naar elkaar toe.
Leg een salieblaadje boven op de gevulde dadel en zet ze op een ovenplaat die bedekt is met bakpapier
Je kunt ze nu een nachtje in de koelkast laten staan .
Smeer de dadels in met olie en bak ze in 15 a 20 minuten in de oven tot de salie knapperig is
Serveer ze gelijk....


0 reacties:

Een reactie posten