RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Appelbeignets


Appelbeignets

Appelbeignets ....dan denkt men meestal aan oud en nieuw.
Helemaal niet nodig.
Voor dit receptje hoef je niet een hele frituurpan te voorschijn halen
Gewoon in een koekenpan en dan door de kaneelsuiker halen
En je kunt smullen........

Ingrediƫnten voor 4 personen:

 200 g bloem
 zout
 2 eieren
 125 ml melk
 3 el suiker
 1 tl kaneel
 5 (kleine) appels
 5 el (geklaarde) boter
 eventueel munt als versiering

Bereiden:

Roer de bloem, 1 snufje zout, de eieren en de melk tot een dik beslag. 
Laat het beslag ca. 10 minuten staan.
Meng 2 el suiker en de kaneel. 
Schil de appels en verwijder de klokhuizen. 
Snijd de appels in ca. 2 cm dikke ringen en bestrooi ze met 1 el suiker.
Haal de appelringen portiegewijs door het beslag en bak ze in de hete boter aan elke zijde ca. 3 minuten goudbruin. 
Wentel de beignets door de kaneelsuiker en houd ze warm. 
Versier met de munt. 
Serveer de beignets eventueel met vanillesaus.







0 reacties:

Een reactie posten