RSS

Merry Christmas to you all, Have a wonderfull time.Hugs from Jeanne .

.


welkom-chtistmastime




Hallo...

Leuk dat je de weg naar Christmas Time hebt gevonden.

Ja ...ik weet het....

Kerstbloggies zijn er genoeg

Maar zelf een maken is ook erg leuk


Helemaal als dit je favoriete tijd van het jaar is.....

gbchristmastime

Hier zet ik kerstrecepten, tips en meer dingen neer die met Kerst te maken hebben.

Dus....doe de kaarsjes aan.

En rustig muziekje op...en glaasje wijn bij de hand

Misschien kom je in de stemming en vind je nog iets van je gading hier.


Veel plezier .....


kerstmannetje


NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van alle recepten en informatie?


christmastime-postkantoortje




Klik links op het vakje Volg per Mail.

Vul je emailadres in

En je krijgt automatisch bericht als er een nieuw recept of tip gepost is.


Daisypath Christmas tickers

2-sneeuwpopjes
Groetjes......Jeanne


sneeuwpopje-met-slee

GASTENBOEK....

gastenboekchristmastime

Laat je een berichtje achter??

Dat zou ik heel leuk vinden...


Klik HIER om je berichtje neer te zetten.

Dank je wel....


sneeuwpopjemetbloem
Heb je een vraag recept of wil je een mailtje sturen??



Klik rechts om naar het postkantoortje te gaan...

Klik op zend een email.....en tik je berichtje in.....


~*~*~*~

En als je toch aan het overstappen bent....

Kijk dan ook eens op mijn grote website


Jeanne`s Place

sneeuwpopkindje

Waar ik mijn kinderverhaaltjes heb staan

En een hoop PSP lesjes en Smulpaapje

Met meer recepten en productinfo...
En veel kerstrecepten

Kerstrecepten

En je kunt ook nog bij mijn andere blog kijken

Aan Jeanne`s Keukentafel


Daar vind je recepten en een praatje

Groetjes........ Jeanne


gbchristmastime

~*~*~*~*~



Niet weg te denken.....
~*~*~*~

Baba Ganoush


Baba Ganoush

Een lekkere aubergine dip,
Lekker met plat brood zoals Pittah of Maneesh

Ingrediƫnten:

3 aubergines
3 teentjes knoflook (fijn geperst) 
sap van 1 citroen.
2 eetlepels tahini 
3 eetlepels olijfolie
zwarte peper
1 eetlepel platte peterselie (fijn gehakt)

Bereiden:

Prik de aubergines in met een vork
Rooster ze onder de gril of in een hete oven tot het vel zwart is(ca 15 a 20 minuten)
Het vruchtvlees moet zacht wezen.
Keer de aubergine`s geregeld om.
Vermeng de knoflook met het citroensap, tahini, olifolie en de peper
Als de aubergines zijn afgekoeld dat je ze vast kan houd, schep dan het vruchtvlees eruit.
Mix het vruchtvlees door het knoflook mengsel
Doe in een kom
Sprenkel er wat olijfolie over en peterselie bovenop.



0 reacties:

Een reactie posten