Krab Garnalen Cocktail
Een Krab of Garnalen Cocktail smaakt altijd wel....
Niet alleen als een voorafje bij een dineetje,
maar ook als lichte lunch met een paar sneetjes licht geroosterde stokbrood of ciabatta
smaakt dit heerlijk.....
Ingredienten
4 eetlepels mayonnaise (mager)
2 eetlepels ketchup
1 lemon (sap en zeste + citroenpartjes om te serveren)
paar druppels tabasco
1 scheutje Worcestershiresaus
½ kleine radicchiosla (gesneden
2 kleine gemsla (blaadjes)
200 gram krabvlees (liefst vers)
250 gram garnalen
1 verpakking kiemgroente (tuin of waterkers)
snufje paprikapoeder
Bereiden:
Roer de mayonaise met de tomaten ketchup en citroensap door elkaar
Breng op smaak met tabasco en worcestershire saus
Zet opzij.
Verdeel de gesneden radichiosla over 4 glazen of kommen
Verdeel de crab en garnalen erover.
Schep er wat lepels van de mayonaise over
Versier met citroenzeste en tuin of waterkerskers
strooi er een snufje paprikapoeder over.
Zet er een citroenpartje bij.
0 reacties:
Een reactie posten