Noten Paddestoelen Brood
Ingredienten:
1 vega noten-paddenstoelenbrood (Feestfavoriet)
20 gram platte peterselie
1 bakje cressmint anijs (Feestfavoriet)
12 ½ gram bieslook
1 persmandarijn
2 theelepel gedroogde dragon
80 gram jonge bladsla met veldsla
1 eetlepel truffelolie
50 gram Parmezaanse kaas
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bereid het noten-paddenstoelenbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pluk ondertussen de blaadjes van de peterselie.
Knip de cressmint los en snijd de bieslook in stukjes van 2 cm.
Pers de mandarijn uit.
Meng de peterselie, cressmint, bieslook en dragon door de sla.
Besprenkel met de truffelolie en het mandarijnsap en breng op smaak met peper.
Schaaf met een dunschiller krullen van de kaas boven de salade.
Serveer het brood met de salade.
0 reacties:
Een reactie posten