Antipasto Christmas Tree
Op het blog van Karina kwam ik deze heerlijke dip tegen
Echt een kerstrecept wat in de smaak zal vallen,
Onder het recept staat een filmpje hoe je het maakt.
kijk ook eens op het blog van Karina,
klik hiervoor onderaan het recept op de bron.
Ingredienten:
Voor de dip:
4 cups cream cheese (zacht)
1/2 cup sun-dried tomatoes (gehakt)
1/2 cup rode paprika (in kleine blokjes)
1/4 cup augurkjes (fijn gehakt)
1/4 cup bieslook (fijn geknipt)
1/4 cup peterselie (fijn gehakt)
1 eetlepel uienpoeder
2 theelepel knoflookpoeder
Zout (indien nodig)
Voor de decoratie:
1 a 2 cups olijven (gemengd en met keukenrol gedroogd)
1/2 cup zon gedroogde tomaatjes (gehakt en gedroogd met keukenrol)
Rosemarijntakjes
Crackers
Salami plakjes
Proscuitto plakjes
Bereiden:
Doe in een kom alle ingredienten voor de dip
Mix alles goed door elkaar En proef of er zout bij moet.
Neem een stuk plastic huishoudfolie en doe het mengsel hier op
Dek af met nog een stuk huishoudfolie en vorm er een puntig geheel van met je handen
Haal het onderste huishoudfolie eraf en zet op een platte schaal
Haal het andere stuk folie eraf en gebruik een spatel om alles glad te strijken
Decoreer de "kerstboom" met de olijfjes, zongedroogde tomaatjes en de rosemarijntakjes.
Zet bovenop een ster gemaakt van een gele paprika of van kaas
Leg de crackers, opgerolde plakjes salami en proscuitto rond om de kerstboom.
0 reacties:
Een reactie posten